UNITED CLUBS'DAN GÖRKEMLİ HAVUZ AÇILIŞI

Fitness sektörünün lider markalarından United Clubs, Zirvekent şubesinde yer alan dev havuzunun sezon açılışını görkemli bir parti ile yaptı.

16.06.2014 15:51:55 0
UNITED CLUBS

Fitness sektörünün lider markalarından United Clubs, Zirvekent şubesinde yer alan dev havuzunun sezon açılışını görkemli bir parti ile yaptı.  İstanbul Lotus, Ankara; Konutkent, Portakal çiçeği ve Zirvekent’teki şubeleri ile hizmet veren ünlü fitness zinciri; üyelerinin ve Ankara cemiyet hayatının tanınmış isimlerinin katılımı ile “Yaza Merhaba Partisi” düzenledi. Keman ve violensel eşliğindeki karşılamanın ardından dj performans, canlı müzik ve dans gösterileri ile devam eden geceye çok sayıda davetli katıldı. United Clubs yetkililerinden Mehmet KÖKSAL yaptığı açıklamada “United Clubs ailesi olarak Ankara ve İstanbul’da hizmet verdiğimiz tüm şubelerimizde müşterilerimizle olan yakın ilgimiz en ayırt edici özelliğimiz. Aynı ilgiyi spor saatleri dışındaki sosyal aktivitelerde de göstererek üyelerimizin keyifli vakit geçirmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Yaz sıcaklarını üyelerimizle birlikte aynı sıcaklık ve samimiyet içinde kalabalık ve bir o kadar da eğlenceli bir ortamda karşılamak mutluluk verici” dedi.

EN KALABALIK SELFIE

Partinin en ilgi çeken anlarından biri ise en kalabalık selfie yarışmasıydı. Son dönemin popüler akımı Selfie “Yaza Merhaba Partisi”ne de damgasını vurdu. Gece boyunca çekilen en kalabalık selfie’nin içinde yer alan herkese ödül verilen yarışmaya katılım oldukça yoğundu. Yarışmayı 26 kişinin yer aldığı selfie fotoğrafını çeken ekip kazandı.

 

``HABERİN OLDUĞU HER YERDE``

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


38.6° / 25.9°
  • BIST 100

    10668,54%-0,11
  • DOLAR

    33,00% 0,38
  • EURO

    35,32% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2455,11% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3987,57% 0,00